Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Családi vacsorára először érkezik a lány barátja. Senki nem tudja, hogy mire számíthat, hiszen nem ismerik az ifjú lovagot, még a lány se nagyon, hiszen csak pár napja ismerte meg, mégis úgy megszerette, és a lépés is pont úgy jött ki, hogy elvitte magával haza. A vacsora…

komment

Címkék: randi rúd

- Hogy hívják a sztrájkból álló demokráciát? - Nem tudom, de jó volna tudni, elárulod? - Igen, úgy hívják hogy: sztrájkokrácia! Ha!  

Két búbánatos aszott majom beszélget. Mondja az egyik a másiknak: - Mi az hogy nem akarod….  

komment

Címkék: állat

Kultstáb 2015.07.02. 18:00

A puttony

Így szól a nő a férfinek szeretkezés után, ijedten: - Hol a puttonyom?!  

komment

Címkék: puttony

Kultstáb 2015.07.01. 18:00

Makita fúró

A kevés fizetésből élő, ám barkácsolni nagyon szerető férj álma volt, hogy egyszer vehessen magának egy Makita márkájú fúrógépet. De nem valami gagyit, hanem a legmagasabb árfekvésűt. Mivel tudta, hogy egyedül soha sem lesz rá pénze, gondolta, megkéri a feleségét, hogy…

A másodikos lányom harmadik lett a matekversenyen a sulijában. Sajnos csak az első kettő jut tovább. Hányadiknak kellett volna lennie, ha NEM akart volna továbbjutni? A válasz: másodiknak!  

komment

Címkék: találós

Svájci tudósok a berni részecskegyorsítóban nem részecskéket ütköztetnek egyik nap, hanem poénból androidokat, és nézik, ahogy a hatalmas sebességgel összeütköző gépek felrobbannak. Hahaha!

komment

Címkék: tudós

süti beállítások módosítása