Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2300-ra úgy megváltozott a Föld népessége, hogy megközelítőleg 47 milliárd ember élt a Földön, de ebből csak 0,1 százalék volt a nő, a többi mind férfi volt. Ezért csak a leggazdagabbaknak jutott nő. Egy zseniális tudós feltalálta az időutazást és úgy döntött, visszatér a csajozás aranykorába, a kétezres évek elejére, amikor a nők már eléggé szabadok voltak és a lakosság 51 százalékát alkották. Tudta, hogy a nők már abban a korban is válogattak a férfiak között, de létezett néhány tuti szöveg és értéktárgy, aminek nem bírtak ellenállni. Ezeket betanulta, beszerezte és beállította az időgépen a 2015-ös évet. Amint kiszállt a gépből, csak nőket látott, ugyanis pont egy varroda közepén landolt a gép. A betanultaknak megfelelően énekelni kezdett:
˝A lány, a játékterembe várt
A flipperen előnyt adott, s hagyott
Hogy megnyerjem a játékot˝
Ezután a csodálkozó tekintetű nőkhöz így szólt: - Oltári a hangulat! A dzsörzé oh, oh, nem sikk, a műanyag harisnya ma már a szupi cikk! És nekem van! Mim van még? Van cigim: Fecske kell vagy Románc? Egész nap füstölök, óh, csörögj velem, béjbe! Kezdődhet a kacsatánc! Adok két Szaxi Maxi posztert egy maxi szaxiért!˝ - azt nem tudta, hogy a videó anyag az 1980-as évekből származott és 2015-ben ezek már nem hatottak olyan elemi erővel. Mivel az időgép csak két percig bírt a múltban maradni és egyik nő sem ment vele, egyedül tért vissza 2300-ba, ahonnan jött. Többször pedig már nem utazhatott, mert egy ember csak egyetlen egyszer képes a tér-idő folytonosságát átugrani.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr67739040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása