Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Egy magyar film eljut a legjobb külföldi művészfilm kategóriában az Oscar-díj átadóra. Hatalmas dolog ez, az egész magyar sajtó kint van, feszülten várják, hogy hátha elhozza az első helyet, nagy dicsőséget szerezve ezzel. Sajnos nem nyer a film, egy másikat választott a bizottság. Viszont mégis belekerül a hírekbe a rendező, ugyanis amikor kiderül, hogy a legjobb színész díját Leonardo DiCaprio nyerte, akkor a magyar jelölt (aki a közelben ült, és emiatt pont a kamera látószögébe kerül, tehát milliók látják) feláll, és elkezdi DiCaprionak mutogatni, hogy menjen ki, majd vadul tapsol. A tv nézők hallhatják, hogy folyamatosan ezt mondja:
- DiCaprio! Nyerté! Menjé ki! DiCaprio! Oszkáros vagy! Nyerté, menjé ki! Dicaprio! Menjé ki a színpadra! Nyerté! Dicaprio nyert! Brávo!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr277596552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása