Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A XXI. század zsenije több száz évvel megelőzte saját korát. Ebből adódóan saját kora nem igazán értékelte az ötleteit, a XXIII. században viszont azt nem bírták felfogni, hogy egy ekkora lángelme a saját korában miért nem a leggazdagabb, legsikeresebb, legelismertebb ember volt. Itt olvasható három korszakalkotó ötlete, melyek csak száz évvel később, a XXII. században valósultak meg.
1. Semmi értelme a képmutató köszönési módnak, pl. hogy ˝Jó napot kívánok!˝, hiszen egyértelmű, hogy amikor valaki ezt kívánja, akkor szó sincs kívánságról, mert nem őszintén gondolja, csak megszokásból mond ilyet. Ha például kívánhatna hármat, bizonyosan nem lenne köztük a ˝Jó napot kívánok a liftben velem liftező úrnak.˝ kívánság. De talán még az első ezerben sem! A ˝helló, csövi, szasz˝ stb. pedig semmi információt nem közöl. Ráadásul, ha többen vannak egy teremben, akkor a köszönő fél csak akkor ismerhető fel, ha ránéznek, hogy ki is köszönt tulajdonképpen. Megoldás: a hivatalos köszönés az legyen, hogy amikor belép az ember, a saját nevét mondja és a köszönést fogadók szintén a saját nevükkel köszönnek vissza. Ismerősök között a vezetéknév elhagyható. Közvetlen kapcsolatban állók esetén pedig elég a becenevet mondani.
2. Jó étvágyat kívánni szintén felesleges, részben az 1. pontban leírtak miatt, részben azért, mert az éppen teli szájjal étkező ember fuldoklását eredményezheti az azonnali válasz. Arról nem is szólva, mennyire unalmas, hogy mindenki ugyanazt mondja. Megoldás: csak akkor kell külön mondani, ha valaki hangsúlyozni kívánja, hogy NEM kíván jó étvágyat. Ebben az esetben azt mondja: ˝Nem.˝ Az étkező fél erre nem válaszol vagy csendesen a ˝Kurva anyád.˝ mondattal reflektál.
3. Szintén képmutató és hazug dolog egy idős, mondjuk nyolcvan éves férfinek azt mondani a születésnapján, hogy ˝Isten éltesse XY bácsit még legalább kétszer ennyi ideig!˝ Egyrészt mindenki tudja, hogy ez lehetetlen, másrészt ez biztos nem fogja feldobni a szerencsétlen öreg hangulatát. Megoldás: nem kell ilyeneket mondani, viszont a köszöntő hölgyek (főleg a fiatalabbak) félmeztelenül menjenek a születésnaposhoz és mindvégig úgy is maradjanak. Így legalább nézheti a ciciket az öreg. Illő, hogy a köszöntő urak ilyen esetben mindig vigyenek egy fiatal, a szülinapos által nem ismert hölgyet magukkal, pl. munkatársnőt, osztálytársnőt, barátnőt, stb, akik szintén félmeztelenül jelennek meg. Idős hölgy köszöntése esetén ugyanez a felállás, csak akkor deréktól lefelé a férfiaknak kell meztelenül lenniük, és ügyelniük kell rá, hogy a péniszük mindvégig jól látható legyen, azaz például ne üljenek rá, hanem leüléskor helyezzék a széken szétvetett combjaiktól egyenlő távolságra.

komment

Címkék: zseni

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr247596536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása