Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Marci bácsi feltalálta az időutazást: tetszőleges jövőbeli időpontba tudott menni és onnan visszatérni a saját jelenébe, de csak egyetlen egyszer. Marci bácsi előre ment 50 évet és megnézte a nyilvántartóban, hogy mikor és miben halt meg. Igencsak meglepődött, mert már 63 évesen elhunyt, méghozzá tüdőrákban. Mivel még csak 60 éves volt, úgy döntött, hogy megelőzi ezt a csúfos véget. Abbahagyta a dohányzást, sportolni kezdett és sokkal egészségesebben élt. Mikor 63 éves lett, nagyon várta, mi fog történni, hiszen ő volt az egyetlen időutazó, ezért senki sem tudta, miként hatott a valóságra az időutazás. Több lehetőség is adódhat:
1. 63 éves korában hal meg, tüdőrákban, hiszen ő látta a jövőt, ott volt a jövőben és a múlt akkor már elmúlt, így az megváltoztathatatlan, bármit is tenne.
2. Mivel beavatkozott az eseményekbe, a jövő máshogy fog alakulni, mindegy, hogy mit látott, mert az még a beavatkozás előtti jövő volt, ha vissza tudna menni újra, akkor láthatná, hogy a változtatás hatására tovább él, mint 63 év.
3. A beavatkozása miatt a jövő megváltozik, így ő a megváltozott jövőt látja 50 év múlva, ezért nem avatkozik bele, ezért csak 63 évig élne, de attól a jövő az eredeti verzió szerinti marad és mégis be fog avatkozni és így tovább. Azaz oszcilláció lép fel az időben, időhurok, szingularitássá válik, és minden logika az érvényét veszti.
Ezen tűnődött Marci bácsi, amikor berontott a szobába három aberrált fiatalember.

komment

Címkék: időutazó

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr367467788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása