Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A negyvenes, nimfomániás nő állandóan panaszkodott, hogy még sosem bírt találkozni egy igazi férfivel. A barátnője azt mondta neki, hogy próbálkozzon egy profi balett táncossal, mert ők aztán tudnak bánni a testükkel, felejthetetlen élményt nyújthat egy ilyen randevú. És ha szükséges, akár fizessen is érte. Igen ám, de a nő nem sokat akart fizetni, ezért csak egy végzős, balett-főiskolás fiút tudott befűzni. Megtörtént a légyott. Másnap a barátnő izgatottan kérdezte a nimfomániás nőt, hogy milyen volt. A nő csalódottan így válaszolt:
- Hát... tényleg nagyon jól nézett ki. Feküdtem az ágyon, ő meztelenül közelített az ágy felé. Mielőtt odaért volna, pörgött vagy négyet, lábujjhegyen állva. Mikor végre az ágyra ült és hozzám ért volna, hirtelen visszarántotta a kezét, mint egy polip a csápjait. Ezt vagy tízszer megismételte, majd az ágy mellé ugrott, kéz kezét az ég felé emelve hajladozott, mint egy nyárfa, így lépkedett előre-hátra. Ekkor már nem bírtam magammal és megfogtam a csuklóját. Erre egyből hídba ment és hullámzott, miközben az egyik lábát előre tartotta, az ajtó felé mutatva a lábfejével. És ez így ment fél órán keresztül, majd megszólalt, Kabos Gyula hangját utánozva: Lejárt az időnk, kisztihand nagycsááága.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr587467718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása