Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Családi vacsorára először érkezik a lány barátja. Senki nem tudja, hogy mire számíthat, hiszen nem ismerik az ifjú lovagot. Az étkezés rendben zajlik, ám hirtelen egy hatalmas csattanás hallatszik, egy elmosódott árny tűnik fel, míg a következő pillanatban azt veszi észre a család, hogy a fiú a csilláron lóg, alul meztelenül. Leszedik végül őt, betakarják egy törölközővel, és kérdezik, hogy mi történt, de láthatóan zavarodott, ő sem tudja. (Ha itt még nem nevet a közönség, ami valószínűtlen, akkor tegyük hozzá azt is, hogy félrenyeli az italt, amit adtak neki, és csomót köhög.)
Az apukának támad egy jó ötlete, ugyanis ő minden egyes családi vacsorát camcorderrel rögzít, méghozzá olyan jó minőségben, hogy kockáról kockára lejátszható. Be is mennek a nagyszobába, előkeresik a felvételeket, és megnézik, hogy mi volt az, ami ezt a furcsa eseményt elindította. Azt látják, hogy egy pici kis patkány rohan át a konyhán, pont a fiú látóterében! Jól megijedt tőle, ez volt hát a kiváltó ok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr937467676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása