Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Egy férfi egy étteremben táplálkozik komótosan. Hirtelen körbeveszi pár alkalmazott, és egy öltönyös ember, aki a következőt mondja:
- Uram, a menedzser vagyok. Lejárt az étkezési ideje, kérem, hagyja el a helyiséget. A megmaradt táplálékát már eladtuk, ez a férfi – és itt a mellette álló emberre mutat – fogja megenni.
Emberünk felháborodik, nem érti az egészet, nem hajlandó lelépni. Szó szót követ, végül kihívják a rendőrséget. Az egyik rendőr felveszi az adatokat, míg a másik figyelmesen hallgatja a vallomásokat, jegyzetel; de néha elröhögi magát, láthatóan jó kedve van, a levegőbe csapdos a kezével, mosolyog. Majd egyszer csak leengedi a kezében lévő jegyzetfüzetet, és hangosan ennyit mond: Rooooaaaaaar, majd kuncog egyet.
A férfi nem tudja mire vélni a dolgot:
- Mondja, mégis mit röhögcsél, és mit kiabál itt?
- Ja, semmi – mondja a rendőr – csak tegnap láttam a tv-ben egy medvékről szóló filmet, azon nevetek, azok is így csináltak!

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr887228927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása