Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Egy mérnök megengedi két, a brigádjában dolgozó egyszerű, jóindalatú kőműves srácnak, hogy este a nagy meccset nézhetik nála, a hatalmas tv-jén. A férfi jogi egyetemet végzett, igényes, kicsit sznob lánya is otthon van, kelletlenül nézi ő is a meccset, nem nagyon érdekli. A srácok kedvenc csapata egy bombagóllal vezetést szerez, és ők egyszerre pattannak fel ordítva, és egymást ölelgetve üvöltik:
- Góóóóóóól!! A kurvvaaaaaanyáááád mekkora góóóóól!!!
- Igeeeeeeeen! Mekkorrraaa góóóóól!! A kurvaaaaaanyááááád!
Zeng a lakás az üvöltéstől, a mérnök úr elnézően mosolyog, tudja, hogy a srácoknak fontos hogy nyerjen a csapatuk, hadd örüljenek.
A lány viszont elviekben egyáltalán nincs hozzászokva ehhez, mégsem akad ki, mert annyira tetszik neki a két srác, hogy azt még magának sem meri bevallani, hogy bármit megtenne nekik. Egész egyszerűen nincs összefüggés valakinek a végzettsége és a testi vágyai között, hiába tanult évekig, a kurvaanyázó srácokkal akar szeretkezni. Ez van. Ez van? Igen, ez van, hahaha!

komment

Címkék:

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr186419075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása