Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2014.07.08. 06:00

A bevágódás

Egy férfi első napját tölti új munkahelyén, igyekszik bevágódni, úgy gondolja, rögtön az elején meg kell mutatni, hogy milyen ember ő. Egy nagy teremben van a munkavégzés, az egyik sarokban ül, mellette két kollegája, akik persze segítik mindenben az új jövevényt. Hallja, amint ezek összesúgnak, mikor belép a terembe egy kalapot viselő, idősebb úr.
Ő a nagyfőnök – világosítják fel emberünket – nem igazán szeretjük…
Erre a férfi úgy gondolja, eljön a cselekvés ideje. Közelebb inti a két munkatársát, felkapaszkodik a vállukra, fejjel-lefelé fordul és a fenekét az igazgató felé fordítja, miközben a nadrágját letolja. Azt tervezi, hogy iszonyat erősen fog kakilni, és úgy irányítja, hogy leveri a főnök kalapját a kakival. Nem sikerül a mutatvány, természetesen nem repült el a fekália, hanem végigfolyt a hátán. A két kollegája, amint rájöttek, hogy mi a szándéka, azonnal elengedi, és elmenekül onnan. A férfi a fején egyensúlyozva áll egy valószínűtlenül hosszú másodpercig, majd leborul az asztalról, nagy zajjal.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr395780109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása