Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2014.06.28. 06:00

A zombi-fan terve

Egy negyven-ötven év körüli férfi megnézte a Kaptár című film összes részét, majd újra és újra. Ő viszont mindvégig a zombiknak szurkolt és mérhetetlen bánattal és dühvel töltötte el, hogy a zombik tulajdonképpen alulmaradtak. Többször sírt is emiatt. A barátai figyelmeztették, hogy ˝Ugye tudod, hogy ez csak egy film?!˝, mire ő bólogatott, hogy persze, tudom. De nem túl meggyőzően...
Történt egyszer, hogy bemondta a TV, hogy Milla Jovovich két hét múlva Budapestre látogat egy esemény kapcsán. A férfi úgy látta, itt az alkalom, hogy megbosszulja a zombik kiirtását. Azt tervezte, hogy odaférkőzik Milla közelébe és akkorát harap a felkarjába, amekkorát csak bír, remélhetőleg nem csak a bőrt, hanem jelentős mennyiségű húst is kitépve belőle. Vett is nyers marhahúst és azon gyakorolta a harapdálást. A végén már tényleg félelmetes volt, mint egy ragadozó, úgy marcangolta a húst.
Eljött a nagy nap! Odafurakodott az újságírók és a rajongók közé, beállt a legelső sorba. Végre meglátta, hogy közeledik Milla Jovovich. A férfi próbált mosolyogni, hogy a gyűlölt nő ne is sejthesse, mit tervez. Milla pedig csak jött... Már csak 50 méterre volt... 30 méterre... 20 méterre... majd lekanyarodtak és bement egy épületbe. Így a férfinek nem adódott lehetősége a bosszúra, ezért hazament.

komment

Címkék: zombi

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr825717457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása