Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2014.02.19. 07:00

Lucky Punch

Három rablót sarokba szorít egy kung-fu harcos, aki véletlenül szemtanúja volt, hogy elloptak egy újságot az újságostól.
A három rémült srác rohan, lohol az életéért, nyomukban a rettenthetetlen harcművésszel. Rossz irányba mennek, későn veszik észre,hogy egy sikátorban vannak. Az út végén remegve fordulnak meg, az elégedetten mosolygó üldöző lassan, magabiztosan közelít feléjük.
Nincs mese, harcolniuk kell! Ketten előrevetik magukat, de a harcos két villámgyors hárítás után két jól elhelyezett ütéssel mozgásképtelennéteszi a martalócokat. A harmadik el akar iszkolni eközben, de a hősnek még arra is van ideje, hogy megragadja a grabancát. Ijedtében a fiú egy gyenge ütéssel próbálkozik, ami viszont annyira jó helyre talált, hogy a kungfus megtántorodik, láthatóan megfogta a dolog! A srác magabiztosan, bokszolóktól látott lépésekkel, leengedett kézzel ugrál, vagánykodik a tántorgó ember előtt, majd kettőt még lesom neki, mielőtt elszalad!

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr275581630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása