Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy frissen kinevezett szakaszvezető dirigál az osztagának, mondja nekik, h lépés indulj. A katonák teljesítik a parancsot, a szakaszvezető meg leáll dumálni valakivel, és el is felejti a katonákat, akik bemasíroznak a mocsárba.

Férfi álmosan, félig nyitott szemmel botorkál reggel a nagyszobába, majd elordítja magát: - Hol a csumád? Ekkor látja csak, h ott az egész rokonság.

Kultstáb 2013.02.15. 20:15

Rövid a film?

Fiatal rendező a filmjének ősbemutatóján, a szponzorok és a kiválasztott nézők előtt egy rövid köszöntőt mond, majd kezdődik a film. Mindenki elhelyezkedik, és várják, hogy mit fognak látni. Jól kezdődik a mozi, de 3 perc múlva vége. Mondja a rendező: - Hol van az…

Egy srác punkkoncertre megy a barátnőjével. A kedvenc számára bemegy pogózni, a terem közepére, de fél perc múlva jön vissza, elgyötört arccal. - Mi történt? - kérdezi a barátnő. - Ülepen rúgtak, iszonytatós erővel!

Házasságkötő mondja a férjnek: - Elveszed tehát az itt jelenlévő nőt? Mire a férj: - Asszem. - Uram, egyértelmű választ várok. Elveszed, vagy nem? - Persze.

Egy német férfi magyarul tanul, de elég nehezen megy neki. Magyar barátainak mondja, egy pohár borra mutatva: - Das ist eine bor, nicht POR.

süti beállítások módosítása