Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy ember pályázatot ír ki, százezer forintot ér az első hely, egy novellát kell írni, megadott témakörben. A pályázatot meghirdeti egy újságban is, és csomó internetes portálon. Beérkezik körülbelül hatvan iromány. A férfi nem fizet senkinek, de mindet elolvassa.

Részeg cowboy este a múzeumban botorkál. Egyszercsak látja, hogy valami árny ugrik el előtte, ijedtében rálő. Reggel látják, hogy a Mona Lisát lőtte át!

- Melyik a legnagyobb hal? - Amelyik nagyobb, mint a bolygó!! HAHA!

Kultstáb 2013.11.28. 07:05

Trükkös csalók

Itt-a-piros-hol-a-piros-t játszik egy trükkös csaló az utcán. Az egyik bámészkodó elkezd játszani, eleinte hagyják nyerni…később viszont NEM TUDJÁK MEGVERNI, mindig kitalálja, hogy hol a piros, és elnyeri a trükkös csalók összes pénzét!

Földrajz órán Tönkös tanárnő végigfeleltet mindenkit Európa fővárosaiból. A dolog úgy néz ki, hogy feláll a tanuló, a tanárnő mond hét-nyolc országot, és ha mindre tudja a választ a diák, akkor ötöst kap, rontás esetén egyest. Sanyika a következő felelő, akit a…

Szólj hozzá!

Címkék: suli

Általános iskolában az egyik tanárnő valami olyan, nyilvánvaló hibát vétett, amire a gyerekek felhívták a figyelmét. A pedagógus, ahelyett, hogy megköszönte volna, nagyon ideges lett, és letörölte a táblát!

Szólj hozzá!

Címkék: suli

Kultstáb 2013.11.25. 07:01

Éjszakai poén

Tíz perce aludt el egy fiatal pár. A fiú még forgolódik, nem álmos igazán. Eszébe jut egy poén, és nem bírja ki, nagyon hangosan felröhög. A lány rohadtul megijed, szinte sokkot kap, hogy a csendben egy hatalmas kacajra riadt fel.

süti beállítások módosítása