Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szórakozóhelyen egy lány ideges, láthatóan puffog, csapkod. Odamegy egy srác, és mondja: - Mi baj, tudok segíteni? Meghívhatlak valamire? - NA VÉGRE! – mondja a lány – már rohadt szomjas vagyok!

Két acélpatkány beszélget: - Te, nem fájnak a huzalozott izületeid? - Nem, mert olajozottan működöm. - Kérsz egy italt? - Aha! - Kérj nekem is!

- Megjegyezted a rendelést, Géza? Egy hamburger, két kóla, két hot-dog, meg egy fagyi! - Persze, megjegyeztem.  Tíz perc múlva a pénztárnál - Volt egy hot-dog, két fagyi, nulla burger, és tíz fanta!

Egy parfümboltba lép egy férfi, de nem megy be az üzletbe, megáll az ajtóban. Az eladók kérdőn néznek rá, és egy idő után már a vásárlók is. Amikor már majdnem megkérdezik tőle, hogy mit keres ott, mondja: - FÜRDŐSÓT akarok venni!

Részeg ember a strandon ébred, fogalma sincs, hogy került oda. A gyermekmedencében fekszik, a gyerekek nagy ívben elkerülik. Felül, elszégyelli magát, hazabotorkál.

Kultstáb 2013.11.12. 06:45

Motorhang

Egy kisfiú, miközben sétál, „motorhangokat” hallat, úgy csinál, mintha vezetne. Indexel, felpörgeti a motort, fékez, ilyenek. Eltelik húsz év, felnő a kisfiú, de még mindig ugyanezt csinálja!

Egy férfi bemegy egy multicéghez, felmegy a pénzügyi osztályra, és azt mondja az összehívott, ott dolgozó embereknek, hogy mától ő a fönök. Az emberek eléggé furcsállják ezt a dolgot, hiszen a főnökük éppen szabadságon van, de senki nem meri megkérdőjelezni a dolgot, hiszen…

süti beállítások módosítása