Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

-Melyik a legszebb alma a fán? -Amelyikbe még a majom is csak remegve harap!

Férfi próbál imponálni egy lánynak a szórakozóhelyen, sorolja az érdemeit, kihúzza magát, kicsit páváskodik. A lány folyamatosan mondja, h „aha, igen, hogyne”, de lélekben nincs ott, ugyanis egy informatikus pasit stíröl.

Kultstáb 2013.09.20. 17:51

Kratt

Sakktornán, a döntő meccsen az egyik játékos a paraszttal lólépésben lép, plusz egyet előre, és így ad sakkot, majd hangosan mondja: - Kratt A közönség sem érti, a bírók sem, és az ellenfél sem, de emberünk nem tágít, és egyre csak hajtogatja: - Kratt kratt kraaaaatt!!

Szólj hozzá!

Címkék: sakk

Kultstáb 2013.09.19. 17:49

A bemondó hírei

Bemondó mondja a tv-ben: - Jó estét kívánok, HÍREIM következnek. Tegnap az unokatresóm írt egy mailt…(majd elmond csomó ilyen magánjellegű dolgot, ezt nyugodtan, hosszan lehet mesélni a vicc előadásakor)

Szólj hozzá!

Címkék: tv

- Hihetelen, hogy manapság már senkit nem érdekel a kultúra – panaszkodik a helyi néptánccsoport vezetője – mindenki csak a telefonjával van elfoglalva, meg az internettel, ilyenekkel, de a néptánc nem érdekel senkit! Majd elkezd néptáncolni, és tényleg töküres a nézőtér.

Szólj hozzá!

Címkék: tánc

- Melyik a legzöldebb szín? - A színzöld!!

Egy kanári vígan ugrándozik a kisállatkereskedésben. Az egyik vendég gyönyörködve nézi, mire megszólal a kismadár, természetellenes hangon: -         GYURRRI VAGYOK, VEGYÉL MEG, TÍZEZERRRR FORRRINTÉRRRT. Valójában a mögötte álló eladó…

süti beállítások módosítása