Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

- Egy-két, egy-két – mondja a fittneszedző, miközben leesik a nadrágja, de ő továbbra is ugrál, és mondja, hogy egy-két, egy-két!

Egy ember rászán egy hétvégét arra, hogy az összes milliomos magánember, illetve cég emailcímét kigyűjti az interneten, és ír nekik egy olyan emailt, amiben leírja, hogy szeretne pénzt kapni tőlük. Csak annyit, amennyit szívesen adnak, ami nekik aprópénz, és csak ha úgy…

Szólj hozzá!

Címkék: email

Gandalf mondja a hobbitoknak, a Gyűrűháborúk alatt: -Mi van hobbitok? Hehe, mi a hobbitok?! Majd eltűnik, megküzd Balroggal.

1 komment

Címkék: hobbitok

Kultstáb 2013.08.29. 17:15

Fagyizóban

Fagyizóban egy apa ledob egy húszezrest a pultra, felemeli a kisfiát, a fagyipult fölé tartja, a gyerek pedig boldogan végignyalja az összeset, és fagyis fejjel, dagadó pocakkal teszi le végül a földre, tíz perc után.

Kultstáb 2013.08.28. 17:14

Keszthely felé

Idős bácsi mellett lelassít egy kocsi, benne két nő, hátul két gyerek. A vezető nő kérdezi a bácsit: - Merre kell mennünk, Keszthely felé? Mire a bácsi: - Ha erre mennek, erre van, ha meg arra, akkor arra.

Hogy hívják az orosz westernhőst? - Szergej

Csapatépítő jelleggel az egyik multicég csoportja leutazik a Balatonhoz, a cég üdülőjébe, kikapcsolódni, egy hétvégére. A főnök kitalálja, hogy mindent a sorsolás fog eldönteni: azt is, hogy ki mit hoz, hol alszik, kivel alszik, miket kell megcsinálnia. A sorsolás úgy hozza,…

süti beállítások módosítása