Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az időutazó bokszoló az ókori egyiptomba látogat, a fáraó színe elé vezetik. Az ottaniak nagyon csodálkoznak az új jövevényen, félelemmel vegyes tisztelettel tekintenek rá. A fáraó kérdezi, hogy honnan jött, mire az időutazó bokszoló ad egy gyomrost, meg egyszer-kétszer…

Horgász pecázik hétvégén, reggel van, csendes minden. Nincs kapás. Egyszercsak, 2 perc után megelégeli, összepakol, és odaszól a halaknak: - Na, hülye halak, ti sem lesztek már majmok!

- Klapácsi néni, itthagyta a cukrot! – fut Klapácsi néni után a kisközért pénztárosa. Mire az idős hölgy, vissza sem nézve, megszólal: - Hogyne.

Szólj hozzá!

Címkék: néni

- Kíváncsi vagyok rád – mondja egy férfi, telefonon, egy ismeretlen nőnek. - Én is kíváncsi vagyok rád – mondja a nő!

Pizzát rendel egy szülészorvos, a rendelést felvevő diszpécsernek a lelkére köti, hogy sok, rengeteg gomba legyen a pizzán. Amikor megérkezik a rendelés, kérdezi a futárt: - De biztos, hogy van rajta rengeteg gomba?! Mert ha nincs, kifizetem, DE NEM ESZEM MEG!

Szólj hozzá!

Címkék: pizza

Kisfiúk rohangálnak egy asztal körül, egy esküvőn. Egy részeg vendég mondja nekik: - Házzzsmérrrohantokkk Mire a gyerekek elkezdenek kiabálni: - Káknúúúb, káknúúúb!

Egy balett-táncosnőnek folyamatosan dirigál az edzőnője, ő viszont egye kedvetlenebbül végzi a gyakorlatokat. Végül megelégeli a dolgot, és bemutat az edzőnőjének, aki a következő mondattal teszi helyre tanítványát: - Táncosnő táncol, nem pedig beszól!

Szólj hozzá!

Címkék: tánc

süti beállítások módosítása