Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Két kislány csépeli egymást az óvodában: - Az én majdani vőlegényem sokkal gazdagabb lesz, mint a tiéd! - Nem, az enyém lesz gazdagabb!!

Egy idős házaspár megy be az utazási irodához, érdeklődnek, hogy összekuporgatott, húsz éven át gyűjtött pénzükből szeretnének elutazni valahova, valami szép helyre, mik a lehetőségek. - Mennyi az erre szánt keret? - kérdezik az ügyintéző. - Egymilliárd forint.

Két kisfiú bemegy egy makett és modellboltba, Párizsban. Ámuldoznak, nézelődnek, majd az egyik kisfiú vásárol egy helikpotermakettet. Miután fizettek, és mennek ki, a másik kisfiú megszólal: - Zsösz ví zsanzse, madam!

Szólj hozzá!

Címkék: fiú

Lány viszi bemutatni újdonsült párját a nagyszüleinek. Mondja a férfinak, hogy jó hangosan beszéljen, mert a nagymama nagyothalló. Odalép a nagyihoz emberünk, és megszólal: - Nagyon tetszik a lakás! A nagymama mutatja, hogy nem érti, mire a férfi hangosabban: - NAGYON SZÉP A…

Kocsmáros mondja a vendégeknek: - Kettőt fizet, egyet kap!

Egy randin mondja a lány a férfinak: - Undorodom tőled, nem fogok lefeküdni veled soha, de a kaját még megeszem. Mire a férfi: - Akkor miért eszed meg a kaját?! - Mert te fizetted, nagy ízletes, és egyébként nem engedhetném meg magamnak, hogy itt egyek, azért!

Záporoznak a kérdések a sajtótájékoztatón a vesztes csapat edzőjéhez. Ő mosolyogva fogadja a felháborodott kérdés-özönt, majd csendre inti az úságírókat, és mondja a mikrofonba: - Azt, hogy miért kaptunk ki ma hat nullra, majd elárulom... HÚSZ ÉV MÚLVA.

Szólj hozzá!

Címkék: foci

süti beállítások módosítása