Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Két jóbarát sétál az erdőben, azt mondja az egyik a másiknak: - Te, neked van valamilyen erdőjárás-előképzettséged? mire a másik: - Erdőjárás?? Az mi?

komment

Címkék: erdő

Izmos testépítő lép be az irodába, és kérdezi a titkárnőt: - Jó napot, Attilához jöttem, itt van? A titkárnő mondja: - Itt nem dolgozik Attila. - Akkor hol dolgozik? - Hát...máshol. Vagy sehol, nemtom.

Sorakozó van az egyik laktanyában, illusztris vendég, egy magas rangú katonatiszt érkezik.A katonák felsorakoznak, a kövér tábornok tisztelegve lépked előttük. Megszólal az egyik katona,amikor odaér a tiszt: - Szia!   

komment

Címkék: katonaság

Úriembernek romlott ételt szolgálnak fel egy bárban, amit későn vesz észre, már megette a felét. A hatás gyors, azonnal végigmegy rajta a kaja, és összepiszkítja magát. De, mivel úriember, nem mutatja ki, hogy bármi rendkívüli történt, feláll, eszkuzálja magát, majd…

Kultstáb 2013.05.22. 10:50

Pszichológusnál

Pszichológus hátradőlve hallgatja a páciens panaszait, aki egy fiatal nő, és aki hosszasan sorolja, hogy milyen problémái vannak a partnerével. A pszichológus gúnyosan mondja: - Na, harmonikus kapcsolat a tiétek!

Kultstáb 2013.05.21. 10:48

Esküvői zenekar

Esküvőn a pár azt az együttest bérli fel, akik elég megbízhatónak tűntek, viszont semmilyen referenciát nem tudtak felmutatni.Az együttes egyetlen egy számot tudott csak eljátszani, úgyhogy ez az egy szám szólt órákon keresztül! A vendégek tiszta idegek voltak az esküvő…

Meztelen férfi nézegeti magát a tükörben, hosszasan, türelmesen bámulja végig a testét, majd megszólal: - Akurvaéletbe

komment

Címkék: meztelen

süti beállítások módosítása