Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2013.06.11. 10:01

Bácsinak kell

Mary méri a krémest, a Vörösmatyi téren, szépen, nem nyomja meg a tetejét, elvitelre ügyesen fóliázza le a franciát, a rigójancsit, a női szeszélyt meg a sarokházat. Ekkor toppan be a bácsi. Aki szó nélkül tép a vécé felé, de Mary látja ám abban a lopva sandító tekintetben, hogy a bácsi nagyon jól tudja, bűnre készül. Bűnelkövetésre, illegális, fogyasztási szándék nélküli csészehasználatra. Free-ürítésre. Mary már pattan, dobja a Rákóczit, felkapja a felmosót, azzal ugrik az ajtó elé, azzal gátolná a behatolást, mint valami tisztaságmániás svájci gárdista.

- Eeeej, bácsi kérem, cukrászdámba betérni, nem sütizni és úgy ürítkezni? Teccik tudni jól, hogy ide csak a fogyasztóvendég léphet be, egyéb utcanép nem. 

- De nagyon kell – nyöszörgi a bácsi.

- Nem érdekel – így Mary.

- De nagyon kell. Ráadásul nagydolog lenne

- Akkor pláne. Otthon fogyassza a saját vizét.

- Ígérem, nem húzom majd le…
- Erre nem is mondok semmit.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr585083124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása