Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2012.01.29. 18:54

buborékok

Két buborék beszélget a kólában:- Jahj mindjárt kipukkadok!- Maradj lent, akkor megmenekülsz!- Hogy maradjak lent, amikor visz a felhajtóerő?- Mi vagy Te fizikus, vagy buborék?- Tényleg - mondta a buborék, majd kiszállt a pohárból és megitta a kólát.

komment

Címkék: buborékok

Kultstáb 2012.01.28. 18:53

dugóhúzó

- Drágám, hol van a dugóhúzó?- Hol lenne, hát a fiókban?Kinyitja az ember a fiókot, de nem találja.- Nem látom a dugóhúzót. Biztos, hogy ide tetted?- Ha nincs ott, akkor biztos a Béla elvitte.- Ugye most viccelsz?

Kultstáb 2012.01.27. 18:53

mosónő

Bemegy a mosónő a mosodába. Megpróbálja a ruhát beletuszkolni a mosógépbe de nem megy neki, mire megjön az uraság.- Mit csinálsz itt asszony?- Próbálok mosni.- Miért, Te nem mosónő vagy?- De igen uram, az vagyok.- Akkor miért nem mosol?

komment

Címkék: mosónő

Kultstáb 2012.01.26. 18:52

kovbojok

Két covboy áll egymással szemben. Az egyik előkapja a pisztolyát és tüzelni kezd, mire a másik mátrix-szerű mozdulatokkal csapkodni kezd, aztán holtan rogy össze.A tüzelő megfújja fegyvere csövét, elteszi a pisztolytartóba, majd ígyszól: Hülye f@sz.

komment

Címkék: kovboj

Kultstáb 2012.01.25. 18:51

fiókák

Fiókák vitatkoznak a fészekben az anyjuk által bedobott koncon.Mindegyik vérmesen csivitelve küzd, kivéve egyet. Igaz, az az egy nagyobb volt a többinél, Ő csak nyugodtan szemlélte az eseményeket.A viaskodók közül az egyik elkezdte kérdezgetni:- Te miért nem jössz? Nem kell a Jó…

komment

Címkék: fiókák

Kultstáb 2012.01.24. 18:50

szakáll vicc

A szakáll és a női fanszőrzet beszélget. Kérdezi a szakáll:- Figyu, Te szőr vagy?- Nem én!

komment

Címkék: szakáll

Hosszú sor kígyózik a közértben, amikor egy nő a sor elejéhez áll be.Egy idősebb Úr megszólítja.- Kisasszony! Mindannyian sorban állunk.Mire a nő- Igen, látom.- Akkor miért nem áll maga is a sor végére?A nő kedélyesen- Arra gondoltam, hogy ha az elejére állok, akkor hamarabb…

komment

Címkék: sor

süti beállítások módosítása