Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Disznó pukkadásig eszi magát. Odamegy az öszvér, és fejcsóválva mondja: - Ej, disznó, disznó. Dagadtabb már te se leszel!

Béla bácsi leviszi fagylaltozni az unokáit, meg a fiát, és annak feleségét is meghívja egy jó kehely fagylaltra. Mivel nagyon meleg van, izzad. Elmennek egy utcai szökőkút mellett, és Béla bácsi a többiek megrökönyödésére elkezd levetkőzni. Sőt, meztelenre vetkőzik, és…

Pályaválasztási tanácsadóhoz megy a 19 éves Tamás. A tanácsadó egy kézmozdulattal jelzi, h üljön le, de fel sem néz, hanem egy könyvet olvas. Amikor befejezte az oldalt, a könyvet lerakja, és unott hangon mondja: -Ellenőr. Kérem a következőt.

Mi lesz, ha a magyar néptáncot az írrel keresztezzük? ? Hát Magyar néptáncír!

Új osztályfőnök érkezik Pistikéékhez. Az első óra osztályfőnöki, a szigorú tanár néma csendben nézi végig a diákokat, majd mondja: -Tíz embert fogok megbuktatni tőletek.

Érett alma mondja a másiknak: - Te, én lassan túlérek. -Ááá, az semmi, látod azt a kövér macskát ott a fa alatt? -Igen -Na figyelj, leugrom a fejére! HOPP

Szólj hozzá!

Címkék: alma

Egy férfi összecsavart újságpapírral verdesi fejbe az utcán szembejövőket. Megszóltja a rendőr: - Hé, mit csinál?! Mire a válasz: - Mit NEM csinálok, MIT nem csinálok.

süti beállítások módosítása