Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2012.08.26. 20:08

Lottómilliomos

Lottómilliomost kérdezik, hogy mi a terve a közel félmilliárdos összeggel. - Hát, felújítom a lakást, és veszek egy tízéves használt autót. - Használtat? De hiszen a legújabbat is megvehetné! - Megvehetném, HA akarnám.

Kultstáb 2012.08.25. 20:09

Dőlünk?

-Dőlünk? - mondja az egyik kugli a másiknak -Dőlünk!

Szólj hozzá!

Címkék: kugli

Férfi kóvályog egy fürdőben.-türülközz meg - mondja neki egy nő, és odanyújt egy törölközőt -amnéziám van, azt hiszem - mondja a férfi -attól még megtürülküzhet.

Kovács úrnak van egy furcsa szokása, a közértben, mielőtt fizetne, mindig beáll "boxoló-pózba", két kezét felemeli,mint a boxolók. Ebből nincs gond, már megszokták a pénztárosok, nem úgy az új biztonsági őr,aki ezt látva egy paradicsomot nyom a meglepett…

 Kézilabdamérkőzésen az egyik játékos lábbal belebikázik a kapuba, de természetesen a gól szabálytalan. Ezt nem fogadja el a csapat tulajdonosa, és lefizeti a bírókat, hogy legyen mégis gól a szabálytalan mozdulat. A terve sikerül, a bírok mégis megadják. Ezt látva az…

Zsuzsit elhalmozza a főnöke feladatokkal, ki se látszik az íróasztalára helyezett munkák, papírok közül, míg eközben a csoport többi kilenc tagja lébecol. Megszólal a főnök: - No, Kollegák, Kolleginák, kaptunk egy szép nagy feladatot, 300 új anyag. Zsuzsira bízom.

Pottyantós wc-be téved a részeg nő, keresi, hogy hová tudna leülni, de nem igazán érti a dolgot. Végül leül az egyik lyuk fölé, és elalszik.

Szólj hozzá!

Címkék:

süti beállítások módosítása