Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Újoncok sorakoznak fel, az első kiképzésre mennek. Eléjük áll egy katona, és elkezd nekik vezényelni, de az egyik közlegény nem engedelmeskedik, sőt, kezét feltartva kiabál, hogy álljanak meg. Mondja a kiképzőtiszt: - Normális maga, közlegény úr, mit képzel? Mire a…

Kultstáb 2012.08.18. 20:03

Eltévedt mail

Valaki egy eltévedt emailt kap, visszaírja, hogy - bocsi, ezt nekem szántad? mire a válasz: - eredetileg nem, de megtarthatod.

Szólj hozzá!

Címkék: mail

Kultstáb 2012.08.17. 20:02

Gazdag mágnás

Záporoznak a kérdések a gazdag mágnás felé, aki sajtótájékoztatón bejelentette, hogy megépíti a világ legnagyobb épületét, de a sok kérdésre csak ennyit mond: "De, de. Megépítem. Én."

Egy borzasztóan rossz rádióműsort hallgat valaki, véletlenül odatekert. Nem bírja tovább, elege lesz, és a következő sms-t küldi a műsorba: "Ti normálisak vagytok? Érthetetlen a műsorotok, szokott lenni normális témátok is? Üdv, Bordély István, Keselyűs."

Két sláger beszélget: -Te nyári vagy? -Nem, én örökzöld. -És sokat énekelnek? -Nem, csak dúdolnak.

Székely család ebédel, amikor megindul a szülés az egyik rokonnál, ezért elpakolják a megterített asztalt. mire a székely csak ennyit mond: -Hinnye.

Kultstáb 2012.08.13. 19:19

Ki a következő?

Ki a következő? - Kérdezi az orvos a váróban a betegeket. -Hát, hogy ki a következő, azt nem tudom - mondja Balázs bá - de én JÖVÖK.

süti beállítások módosítása