Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Elegáns gróf fogadja a kastélyba látogató turistákat, és mondja nekik: - Hölgyeim, Uraim, kérem önöket, a szuterénben szolgálják fel a szuppét, hol gárázsíroznak, ki grdírozza önöket? De nem veszi észre, miközben ezeket mondja, hogy a turisták kint vannak, csak az…

 Két boxoló beszélget, a tizedik menetben: -Te, én már nagyon kivagyok! -Én is. -Alig bírok boxolni -Én is. -Kiütsz? -Én is.

Szólj hozzá!

Címkék: box

Két felhő beszélget: -Ma lesz eső? - Kérdi az egyik -Még meglátom - Válaszolja a pajkos bárányfelhő

Bácsi odaszól a lánynak:-Ejj, ha lenne potenciálom,de megcsánnálakk. mire a lány: -De nagypapa, én az Eszterke vagyok, az unokája, nem ismer meg? -Ja, nem ismertelek meg, akkor sztornó.

Szólj hozzá!

Címkék: lány

- Apa, apa, mikor csókoltad meg először anyut? - kérdezi Péterke egy családi ebéd alatt. Mivel a kérdés kínos, és többen mosolyognak, Péterke felbátorodva folytatja: - Apa, apa, mikor csókoltad meg anyut, mikor, mikor? Erre kitör pár családtagból a nevetés, és Péterke nagyon…

Kultstáb 2012.08.07. 19:15

sakkmatt

Sakk-matt, mondja a sakkozó, majd lesöpri az asztalt. -De uram - mondja a másik - nem is volt sakk-matt! -De igen, mondja a győztes, és elvonul az asztaltól. (Valójában nem volt sakk-matt, azért söpörte le az asztalt, hogy ne derüljön ki, hogy nem nyert)

Szólj hozzá!

Címkék: sakk

-Megissza ezt a kávét? - kérdezi a pultosnő a vendéget. -Persze hogy megiszom, most hozta ki egy perce, még forró, miért kérdezi? -Mert ha nem issza meg, akkor odaadom másnak.

süti beállítások módosítása