Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2012.01.22. 18:47

Taxis vicc

- Elnézést uram, szabad ez a taxi?- Nem tudom, én csak itt támaszkodom, de nem taxis vagyok, elnézést, ha megtévesztettem.

Szólj hozzá!

Címkék: taxi

Kultstáb 2012.01.21. 18:46

Sztyuárdesz

Az egyik sztyuárdesz lélekszakadva rohan be a pilótafülképe: - Kapitány úr, kapitány úr, én...- Csak nyugodtan, mondja el, mi a probléma, kisasszony- Semmi extra.

Két indián ballag a harci ösvényen. Az egyik suttogva odaszól a másiknak:  - Ellenség előttünk, 10 harcos...ha Mannitou is úgy akarja, győzünk. - És ha nem akarja úgy? - Akkor vesztünk... - VESZTÜNK????

1 komment

Címkék: indián

A rendőr sétál a Városligetben. Látja, hogy a tűzoltó lélekszakadva rohan keresztül a gyepen. Odakiált neki: - Hova futsz annyira? - Tűz van a múzeumban! - Na de akkor is, a füvön?

1 komment

Címkék: rendőr

Két székely kártyázik. Az egyik kitesz egy ászt. Csendben ülnek egy darabig, aztán a másik megszólal: - Kitette? - Ki én. - Biztos? - Biztos. - Akkó' jóvan.

1 komment

Címkék: székely

A favágó fáradtan beül a kocsmába. Látja, hogy a szomszéd asztalnál egyik barátja boldogan énekel, rendeli a köröket és havanna szivart szív. Átszól neki: - Te meg minek örülsz? - Nyertem a lottón, barátom! - Ó, hogy rohadj meg.

A mozdonyvezető felgyorsítja a vonatot, elégedetten végignéz a műszerfalon, és miután mindent rendben talál, előveszi a szendvicsét. - Na, akkor együnk valamit. Beleharap a szendvicsbe, elfintorodik. - Aztakurva...ez téliszalámi. Júliusban?

süti beállítások módosítása