Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2012.07.15. 18:56

Cápa és bálna

Cápa azt mondja a bálnának: -Te, bálna, te láttál már embert? - Nem cápa, még nem. Miért? - Mert azt hiszem, ha nem láttál, nem is fogsz, de ha láttál már, bölcs volnál. Majd faképnál hagyja a meglepett rágcsálót.

komment

Címkék: bálna cápa

Öreg székely nyer a lottón hatmilliárdot, de nem hajlandó átvenni a nyereményt. Kérdezik tőle, h miért nem veszi át a nyereményt, mire a székely: -Azért.

komment

Címkék: székely

Két guminő beszélget: -Te, van nálad kotton? -Én magam vagyok a kotton.

komment

Címkék: guminő

Kultstáb 2012.07.12. 18:51

A csoszogó

Egy férfi csoszog egy multicég folyosóján, elég lassan halad, nem nagyon emeli fel a lábait. Valaki elkiáltja magát: - Siessen, Kolosy úr, a főnök mér nagyon várja. Erre az ember ugyanolyan mozgással, de tripla akkora sebességgel, nagyon gyorsan csoszog tovább.

komment

Címkék: csoszogás

Északi sarkon összefut két ember, az egyik öltönyben van. Kérdi a másik: -Maga mit keres itt öltönyben? Meg fog fagyni. Mire a másik: -Nem fázom.

komment

Címkék: sarkkör

Kultstáb 2012.07.10. 18:50

Zsűri

Tehetségkutatón mondja a zsűri a versenyzőnek: - Maga annyira tehetséges, mint amennyire sok arany van a fa odújában, elrejtve, mélyen mint az óceán alja.

komment

Címkék: zsűri

Űrlények keltik fel legszebb álmából Szamosy bácsit egyik éjjel. Az idegenek bántó, sipító hangon kommunikálnak. Megszólal Szamosy bá: - Mi? Mire akartok előfizetni?

komment

Címkék: ufo

süti beállítások módosítása