Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2012.06.24. 07:29

Első randi

Fiatal fiú megismerkedik egy lánnyal. Megbeszélnek egy találkozót a Moszkva térre. A fiú izgul, a legjobb formáját próbálja hozni. Hajat mos, borotválkozik, kinyomja a pattanásait. A megbeszélt időben egy csokor virággal a kezében megjelenik a téren. Telnek a percek, de a lány nem…

komment

Címkék: lány fiú

Jónás bácsi a hentesnél.-Kívánok...kérek egy olyan fél kiló lapockát-60 deka. Maradhat?-Már hogy maradhatna??? Akkor hogy főzöm meg? Anyáddal szórakozz, mocskos hentes! Hazaviszem, te szemét, nem maradhat!

komment

Címkék: hentes

Az ismert zenekar új CD-jét rögzíti. Fáradtan, zúgó fejjel készülnek haza, mikor a dobos megszólal:-Gyerekek, szeretném újra felvenni a szólamomat, mert nem lett jó.A többiek rárohannak, és szarrá verik.

-Uram, uram, leejtett valamit! -Kérem, ha valami leesett, az még nem ugyanolyan, mintha valaki ELESETT volna – okítja ki a kalapos ember a fiatal polgártársát.

komment

Címkék: utcán

Kultstáb 2012.06.20. 17:29

Rossz irány

A buszvezető az egyik kereszteződésnél elvéti az irányt, balra kanyarodik, holott jobbra kellene. Természetesen az utasok is  észreveszik a malőrt, nincs mese, találni kell valami megoldást. A hangosbeszélőn igyekszik megnyugtatni az utasokat a sofőr: -Elnézést, rossz…

-Elnézést uram, lemérhetném a lőcsét? -Na húzzon innen, asszonyom.

komment

Címkék: lőcs

Két énekes beszélget: -Te, hogy megy mostanában az ének-ipar? -Ne is kérdezd, nem igazán megy. -Ok, kösz.

komment

Címkék: énekes

süti beállítások módosítása